20 Mayıs 2013 Pazartesi

1) Yandex nedir? Rusya'nın en büyük arama motorunun sahibi ( tüm dünyada beşinci) ve birçok internet tabanlı ürün ve servis geliştiricisi rusbt şirketi.
2)Bu siteyi neden kullanmalıyız? Yandex bir arama motorudur. Internette aramadır.
3) Bu siteyi nasıl kullanabiliris? Trafik bilgisi ve panoramik fotoğraflar içeren Yandex.Haritalar, haberler ve e-posta gibi birçok farklı servisi de sunmaktadır. Kullanıcılarına müzik keyfi sunmaktadır.
4)     Bu siteyi ne zaman kullanabiliriz? Bu siteyi istedigimiz bir şey hakkında bilgi edinmek için kullanabiliris.
5)     Bu siteden kimler faydalanabilir? Bu siteden bilgi edinmek veya muzik dinlemek veye indirmek isteyen herkes kullanabilir
1) Slideshare nedir? Slayt barındırma hizmeti, slayt paylaşma programıdır.
2) Bu siteyi neden kullanmalıyız? Slayt paylaşmak ve izlemek için kullanabiliris. Web sitesi öncelikle bir slayt barındırma hizmeti olmasına rağmen, aynı zamanda belgeleri, PDF, video ve web seminerleri destekler.
, portföyleri yüklemek, konferans görüşmeleri eklemek içinde kullanılır.
3) Bu siteyi nasıl kullanabiliris?Bu siteden kimler faydalanabilir? Slayt eklemek yorum yapmak isteyen herkes kullanabilir.  Dünya çapında sunumları paylaşmak ve daha fazla görüntü / trafik almak için kullanılıyor.
1) fleximusic nedir?
Fleximusic Audio Editor, düzenleme, mix sesleri / parça, kayıt oyun sesleri analiz ve bu Ekolayzır, Echo, Değişim Hızı, Ters etkisi gibi çeşitli özel efektler uygulayabilirsiniz, / Fade Out için kullanılabilecek bir profesyoneller ve ev kullanıcıları dijital ses editörü ses Fade, Gürültü, Pop / Tıklanma kaldırılması, Streç / Shrink, zamanlama kontrol kayıt özellikleri var.
2) Bu siteyi neden kullanmalıyız? Dans programları, jimnastik, müzik terapi, rehberli arabuluculuk, CD düzenleme için ses, Java uygulamaları, web sayfaları, oyunlar, radyo / TV, ya da sadece eğlence için müzik düzenleyin

3) Bu siteyi nasıl kullanabiliris?
4) Bu siteyi ne zaman kullanabiliriz? Muzik ve sesleri düzenlemek isteyen müzik fanatikleri, müzik bestecileri,ve se mühendisleri kullanabilir.
5) Bu siteden kimler faydalanabilir? Müzik fanatikleri, Müzik besteci, ses mühendisleri ve Müzik Araştırmacılar.
Everyone (with a PC) who needs to edit, convert or work in Audio/Mp3 sound. Audio/MP3 ses, düzenleme dönüştürmek ya da çalışması gereken herkes (PC ile).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder